چرم هر هفته و یا بهتر بگویم هر روز گرانتر از دیروز شعاری که در این روزها شاهدیم
چرم گاوی میلینگ پایی(فوت) 3500 تومان بود و حال به 5500الی 7500 تومان رسیده
چسب صنعتی 15هزارتومانی شده است 30 هزار تومان
چرم بزی که تا چند ماه قبل 2500تا 3500 تومان هر پا (فوت) بود به 5000تومان رسیده البته این قیمت برای کسانی که با چرم متوسط کار میکنند
و اما اشبالتی که 1800 تا 2500 تومان بود که برای داخل کیف اداری و پاسپورتی و کیفهای دستدوز استفاده میشد به قیمت 3500 الی 5500 تومان رسیده
و اما نخی که 7500 تومان به 15000 تغییر پیدا کرده
و
پارچه متری 1700 تومان به 2500الی 2800 تومان تغییر پیدا کرده
طلق که متری 1800 تا 2200 بود به 3500 تغییر پیدا کرده
حال با این رویکرد منتظریم تا تولید زنده بماند و بیکاری نداشته باشیم
این کار شما به هیچ عنوان در راستای صادرات 300 درصدی نیست و این کار شما متاسفانه نابودی 1000 درصدی تولید هنرمندان داخل است آن هم در سال حمایت از تولید ملی
متاسفم برای کسانی که برای هنرمندان ما تصمیم گیری میکنند .
اتحادیه سراسری صنایعدستی کشور برای افزایش شبکه فروش و تحقق رشد 300 درصدی صادرات صنایعدستی ایران ،در چین حضور پیدا کرد.
هنرمندان صنایع دستی ساخت ماکتهای داخل موزه زیست فناوری و دیواره های موزه را برعهده گرفتند که این نشان از آن دارد که هنر را در همه جا میتوان استفاده و در آمدزایی کرد نمایشگاه زیست فناوری از 26 الی 30 دی در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران دایر میباشد ،براستی صنایع دستی را میتوان در هر زمینه ای استفاده و بکار برد مانند کسانی که کارهای چوبی انجام میدهند را میتوان در نمایشگاههای مختلف برای طراحی و ساخت غرفه استفاده کرد که این امر متاسفانه تا بحال در ذهن هیچ مدیری نبوده چون هرمدیری فقط به فکر رزومه کاری خود و پلکان ساختن زیر دستان خود میباشد ولی ما هنرمندان به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد کسی ما را بازیچه دست خود قرار دهد و پلیکانی سازد از ما برای پله های بالاتر از اینرو این فقط هنرمندان و هنر دوستان هستند که میتوانند برای کار خود دلسوزی کنند از اینرو من و تنی چند دیگر از هنرمندان در صدد آنیم که برای تمام هنرمندان زمینه کار و حضور در تمام مکانها با طرح و برنامه ایجاد کنیم و منبع درآمد ثابتی را برای آنها بسازیم .
به امید روزی که هنرمندان و ایرانیان به جایگاه واقعی خود دست یابند .
پارک بانوان مصون از بلندمرتبه سازی، آثار تاریخی چطور؟
این بار صحبت از ساخت و ساز کنار عرصه و حریم آثار تاریخی نیست. بلندمرتبه سازی کنار پارک بانوان ممنوع است. حالا کسی جرات دارد، این دستور را بشکند. مسئله خواستن و توانستن است. اتفاقی که در مورد بناهای تاریخی کمتر میافتد.
سازمان میراثفرهنگی در پاسخ به خبر " باستانشنان به برکناری مدیر پژوهشکده باستانشناسی اعتراض کردند" اعلام کرده عباس مقدم به دلیل بیماری استعفا داده که مورد موافقت پریسا محمدی رئیس پژوهشگاه قرار گرفته است.
خانه نواب یزد سالها مورد بیتوجهی قرار گرفته و هر روز مخروبهتر میشود و از آنجاییکه هیچ گونه حفاظتی از آن نمیشود، سارقان میتوانند، بدون هیچ هراسی اقدام به غارت هر تکه از این بنای ارزشمند بکنند.
خانه نواب حالا دیگر در ندارد، کتیبه ندارد. دار و ندارش به سرقت رفته است |
این خانه می توانست به جای اقامتگاه معتادان مرکزی فرهنگی در یزد شود |
اینجا خرابه نیست، این یک اثر ملی است |
اشتباه نکنید، اینجا جایی برای سلاخی نیست. اینجا بنایی است که می توانست در حین خفظ هویت و تاریخش درآمدزا هم شود |
ای کاش این بنا می توانست میزبان توریست های باشد که راهی یزد می شوند و از این مسیر عبور می کنند |
این نمایشگاه تلاشی است برای آشکار سازی مفاهیم کلامی در عکس و موسیقی که با عکاسی علی رئیس شقاقی و همکاری فرهاد بادپا نوازنده و مدرس موسیقی به تصویر کشیدهشده است.