فروشگاه اینترنتی صنایع دستی چرم نیما
فروشگاه اینترنتی صنایع دستی چرم نیما
Leather Craft Shop Nima

نمایشگاه صنایع دستی مشکلات و راهکارهای تولید در صنایع دستی/۳

تولیدکنندگان صنایع دستی دلال شوند بهتر است/عدم وجود تقویم فصلی نمایشگاه صنایع دستی

خبرگزاری تسنیم: یک تولیدکننده صنایع دستی گفت: با شرایط موجود، تولیدکننده صنایع دستی فکر می‌کند بهتر است به سمت دلالی و خرید و فروش برود و آن هم به علت عدم حمایت دولت است.

قاسم مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: در حال حاضر یک مشکل اساسی در صنایع دستی وجود دارد و آن هم این است که به خاطر عدم حمایت از تولیدکننده واقعی، بیشتر دلال‌ها در میدان هستند و بیشتر نمایشگاه‌ها را دلال‌ها می‌بندند و تولیدکننده واقعی در این بین مظلوم واقع شده است. 

وی با بیان اینکه با شرایط موجود تولید کننده فکر می‌کند بهتر است به سمت دلالی و خرید و فروش برود و آن هم به علت عدم حمایت دولت است، تصریح کرد: به عنوان مثال در برگزاری نمایشگاه‌ها عدم مدیریت صحیح را شاهدیم و حتی یک تقویم فصلی در طول سال نداریم تا تولیدکننده بداند که در چه ماهی و در چه استانی نمایشگاه برقرار است و این در حالی است که طبق قانون در همه جای دنیا چنین تقویمی وجود دارد. 

این تولیدکننده صنایع دستی ادامه داد: موضوع دیگر افزایش قیمت شدید محصولات صنایع دستی است که موجب کاهش استقبال از این محصولات شده است. بطوری که از دو سال پیش تاکنون قیمت‌ها دو و نیم برابر شده است و از طرف دیگر کیفیت مواد اولیه به علت ورود مواد چینی پایین آمده است. 

وی با بیان اینکه متاسفانه امروز در نمایشگاه محصولات صنایع دستی، محصولات چینی اولویت‌دار شده‌اند و این موضوع به دلیل عدم فیلتر شدن مناسب در برگزاری نمایشگاه صورت می‌گیرد، یادآور شد: متاسفانه بیشتر آنچه در این نمایشگاه‌های دیده می‌شود محصولات چینی است و با ادامه این روند طی 2 تا 3 سال آینده صنایع دستی رو به زوال می‌رود و به جایی خواهد رسید که صنایع دستی که به عنوان افتخار ایران بود را نخواهیم داشت .

مرادی گفت: علت این امر هم حذف تولیدکننده‌ها و میدان‌داری دلال‌ها به دلیل اتفاقات موجود در معاونت صنایع دستی است و به این ترتیب تولیدکننده رفته رفته از بین می‌رود و هنرهای صنایع دستی ریشه‌کن می‌شود. 

وی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات موجود بحث صادرات است که در این حوزه سازمانی نیست که از تولیدکننده‌ای که توانایی صادرات دارد حمایت کند. به عنوان مثال بنده مهر اصالت یونسکو را دارم اما باید بگویم تفاوتی بین من و کسی که این مهر را ندارد نیست، حتی فشار روی من بیشتر است و این موضوع به دلیل عدم کارشناسی بودن سازمان صنایع دستی است.

مرادی یادآور شد: معاونت صنایع دستی باید کارشناسان خود را الک کند وافراد شایسته‌‌ای را جای آنها بیاورد. چرا که شاهدیم هنرمندان صنایع دستی وارد شغل‌های دیگر می‌شوند و واقعا حمایت نمی‌شوند به خصوص در 4 تا 5 سال اخیر این هنرمندان در پائین‌ترین سطح ارزشی حرمت و پیشکسوت قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هنرمندان صنایع دستی نیاز به کمک اورژانسی دارند.

انتهای پیام/ 



.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.