ی حکمی از جانب معاون رییس جمهور؛
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد
( گروه: میراث فرهنگی )
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طی حکمی جلیل گلشن بافقی را به عنوان رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری منصوب کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حکم دکتر محمد علی نجفی خطاب به جلیل گلشن بافقی آمده است:
" با نظر به تعهد، تخصص و تجربه ارزشمند جنابعالی ، شما را به ریاست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری منصوب می کنم.
امید است حضور جنابعالی موجب اعتلای فعالیت های پژوهشی و فرهنگی و ایجاد نشاط علمی در میان پژوهشگران و کارشناسان آن پژوهشگاه شود.
توفیق روزافزونتان را در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) از درگاه حضرت حق خواستارم."
شایان ذکر است، جلیل گلشن بافقی، ریاست موزه ملی را در سال 1360 عهده دار بوده و مدیرکلی دفتر حفاظت از اموال منقول فرهنگی-تاریخی در کارنامه کاری خود دارد.
مشاور رییس سازمان در امور میراث فرهنگی منصوب شد
( گروه: میراث فرهنگی )
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طی حکمی مهندس سید محمد بهشتی را به عنوان مشاور رییس سازمان در امور مربوط به میراث فرهنگی منصوب کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حکم دکتر محمد علی نجفی خطاب به مهندس سید محمد بهشتی آمده است:
" با تقدیم سلام و سپاس از جنابعالی بابت پذیرش همکاری با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حضرتعالی را به عنوان مشاور رییس سازمان در امور مربوط به میراث فرهنگی منصوب می کنم.
امید است با بهره گیری از دانش و تخصص شما، سازمان به جایگاه والای علمی و فرهنگی خویش دست یابد و این همکاری منشا آثار و خدمات برجسته ای در زمینه های مختلف و متنوع وظائف و ماموریت های سازمان در سطح ملی و بین المللی باشد.
توفیق روزافزونتان را در خدمت به فرهنگ و هنر کشور عزیزمان ایران از درگاه حضرت حق خواستارم."
شایان ذکر است، مهندس سید محمد بهشتی دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری و شهرسازی از دانشگاه شهید بهشتی است وی پیش از این ریاست سازمان میراث فرهنگی را عهده دار بوده است.
http://seeiran.ir/%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86/
آبشار لاتون
آبشار لاتون در ۱۵ کیلومتری آستارا ، شهر لوندویل و روستای کوته کومه قرار دارد.
ارتفاع تقریبی آبشار لاتون ۱۰۵ متر است که از لحاظ ارتفاع، مرتفع ترین آبشار ایران است.
علاوه بر آبشار اصلی، آبشار دیگری با فاصله ی ۱۰ متری آن قرار دارد که ۶۵ متر ارتفاع دارد و سر ریز آب آن نسبت به آبشار اصلی بیشتر و عریض تر است.
ار مسیر چشمه تا آبشار لاتون سه حوش بزرگ طبیعی با سه آبشار ۱۰ متری قرار دارد.
مسیر آبشار:
مسیر آبشار لاتون از روستای کوته کومه آغاز می شود و تقریباً ۴ ساعت پیاده روی (کوهپیمایی) دارد.
در مسیر آبشار لاتون تپه های جنگلی و رودخانه ای که منبع آن آبشار لاتون است دیده می شود.
انتهای مسیر نیز دارای پرتگاه های خطرناک و مرگبار است خصوصاً ما بین دو آبشار (۱۰۵ متری و ۶۵ متری).
آبشار از فاصله ی ۵۰۰ متری قابل مشاهده است.
در مسیر آبشار لاتون به روستای قدیمی آسیوشوان گذر وجود دارد که تقریباً ۵ خانوار در آن زندگی می کنند.
در اطراف آبشار لاتون درختان آلو ، به ، گلابی ، گردو ، فندق ، سیب وحشی و آلوچه (گوجه سبز) می روید.
جنگل ۹ ماه از سال سرسبز است.
از تنوع جانوری اطراف آبشار لاتون نیز می توان به گرگ ، خرس (به ندرت) ، جوجه تیغی اشاره کرد . اسب و گاو و گوسفند را هم مردم ساکن اطراف آبشار نگهداری می کنند.
سرچشمه آبشار لاتون:
این آبشار از دامنه های شرق کوه اسپیناس (اسپینه) سرچشمه گرفته و به رودخانه لوندویل که با طول ۱۷ کیلومتر خود نیز از کوه اسپیناس (اسپینه) سرچشمه گرفته سرازیر می شود و با شیب تندی به سمت کوته کومه و لوندویل حرکت کرده و در آخر وارد دریای کاسپین (خزر) می شود.
حجم آب آبشار لاتون در فصول مختلف سال متفاوت است ولی در تمام فصول آب دارد.
قلعه ای که بر روی آبشار لاتون قرار دارد همان قلعه اسپینه (اسپیناس) معروف است ؛ و یکی از قلعه های بابک خرم دین می باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، خانه ظهيرالاسلام در خياباني به همين نام در تهران واقع شده و گفته میشود تخريب ديوار اين خانه و استفاده از محوطه اين آن براي پارك ماشينهاي شهرداري و زمزمه تبديل آن به پاركينگ وضعیت خانه ظهیر الاسلام را از سال گذشته تاکنون در شرایط نابسامانی قرار داده است.
سعید فلاحفر کارشناس ارشد میراثفرهنگی میگوید: تخريبهاي عمدهای که در خانه ظهیرالاسلام صورت گرفت سبب اعتراض برخی اهالی منطقه شد. چنانچه تخريب كامل يكي از پنجرههاي سمت غربي در روي نماي جنوبي، آتش سوزي در اتاق ضلع شرقي، ريزش بيش از نيمي از سقف، كنده شدن بخشي از شيرواني از جمله تخریبهایی بود که از هفته گذشته آغاز شده است.
این کارشناس معتقد است، شكل و حجم آسيبها، وقوع ناگهاني اين آسيبها، پيشنهي تصميمات مربوط به اين بنا و به ويژه همزماني اين اتفاق با تغيير و تحولات جديد مديريتي سازمان ميراث فرهنگي؛ ترديدي باقي نميگذارد كه اين خرابي ها عمدي است و در جهت منتفي شدن موضوع حفاظت از بنا و در نتيجه سهولت تغيير كاربري آن انجام گرفته است. درحالحاضر ساختمان بلند مجاور اين خانه، سرنوشت احتمالي اين اثر تاريخي را تصوير ميكند.
پیش از این تاکید شده بود که سازمان تامین اجتماعی قصد دارد خانه تاریخی ظهیرالاسلام منسوب به امام جمعه را که در مالکیت اداره املاک و مستغلات این سازمان است برای تبدیل به پارکینگ طبقاتی تخریب کند.
خانه قدیمی منسوب به "سید زین العابدین امام جمعه" سال پیش به سازمان تامین اجتماعی بخش اداره املاک و مستغلات فروخته شد البته اکنون این خانه با نام امام جمعه یا خانه سمیعی آزاد نیز در میان دوستداران میراث فرهنگی نامیده می شود.
این خانه تلفیقی از معماری ایرانی و فرنگی است چرا که معماری برون گرا دارد یعنی حیاط بزرگی و حوض بسیار زیبایی داشته است که از قناتی سرچشمه می گرفت. زیرزمین زیبایی دارد و سقف این خانه شیروانی است و نشان می دهد که به معماری اواخر دوره ناصرالدین شاه برمیگردد.
پیش از این، خبرگزاری مهر درباره تخریب تدریجی خانه ظهیر الاسلام و تملک آن توسط اداره املاک و مستغلات سازمان تامین اجتماعی گزارشی را منتشر کرده بود.
http://www.mehrnews.com/TextVersionDetail/2121802
چرم نيما
تاسيس 1358 مرحوم حسن ذاكري سعيد
كليه محصولات از چرم طبيعي ساخته شده و به مدت يكسال داراي گارانتي ميباشد .
شماره تماس براي سفارش محصول 09197286656
چرم نيما
تاسيس 1358 مرحوم حسن ذاكري سعيد
كليه محصولات از چرم طبيعي ساخته شده و به مدت يكسال داراي گارانتي ميباشد .
شماره تماس براي سفارش محصول 09197286656
چرم نيما
توليد كننده انواع و اقسام محصولات با چرم طبيعي
شماره تماس براي سفارش محصولات 09197286656
كيف پاسپورتي
چرم گاو ميلينگ
چرم نيما
توليدكننده انواع و اقسام محصولات چرمي
تلفن براي سفارش محصولات
09197286656
چرم نيما
توليد كننده انواع و اقسام محصولات با چرم طبيعي
شماره تماس براي سفارش 09197286656
نيماذاكري سعيد
بسمي تعالي
بدين ويله به اطلاع كليه مسئولين و مديران صنايع دستي و اتحاديه هاي صنايع دستي ميرسانيم :
اعتراض هنرمندان به خصوصي سازي در صنايع دستي به هيچ عنوان جنبه سياسي و تبليغات براي بعضي از اشخاص نميباشد .
اعتراض هنرمندان به هيچ عنوان به اصل 44 قانون اساسي نيست و هنرمندان تابع قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران هستند و مطيع .
اعتراض هنرمندان فقط سوالاتي است كه تاكنون هيچ مديري جوابي به اين سوالات نداده
1 : نقش و جايگاه هنرمندان در بحث خصوصي سازي در كجا قرار دارد چيزي كه تا بحال جواب مشخصي نداشته
2: بيمه هنرمندان صنايع دستي در اين طرح به كجا خواهد انجاميد
3: نمايشگاههاي صنايع دستي رايگان كه براي حمايت از هنرمندان سرتاسر كشور برگزار ميشود به چه صورتي انجام ميگيرد
4: كارت هاي صنايع دستي كه تا بحال به صورت رايگان هنرمندان دريافت مينمودند به چه صورت انجام ميگيرد
و................
تا بحال كسي جواب اين سوالات به صورت قانع كننده نداده است و هنرمندان منتظر سخنان واقعي و به دور از دروغ ميباشند و خواسته هنرمندان اين مسائل است نه هيچ چيز ديگر .
به گزارش میراث آریا(chtn) در مراسمی با حضور مجتبی رضوانی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی و جمعی از هنرمندان نمایشگاه چاپ باتیک و زیورآلات چوبی در نگارخانه استاد واشقانی اراک گشایش یافت.
در این نمایشگاه آثار هنری هنرمندان معصومه کارخانه و مسعوده حدادی شامل زیورآلات و تزیینات چوبی، پارچههای چاپ باتیک و لباسهای کار شده به معرض نمایش گذاشته شد.
این نمایشگاه از 26 مرداد ماه تا اول شهریور ماه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر و 16 تا 18 بعد از ظهر برای بازدید علاقمندان دایر است.
مسئول امور فرهنگی و ارتباطات اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان از برپایی هفتمین جشنواره تابستانی اکوموزه میراث روستایی گیلان در دو بخش فرهنگی و برگزاری نمایشگاه خبر داد .
به گزارش میراث آریا(chtn) محمد تقی شعبانی گفت : این جشنواره از اول تا 29 شهریور در محوطه اکوموزه میراث روستایی گیلان برگزار می شود . در بخش فرهنگی جشنواره اجرای موسیقی زنده محلی و لافند بازی در روزهای جمعه (اول ، هشتم ، پانزدهم، بیست و دوم ، بیست و نهم ) شهریور از ساعت 15.30 تا 18 عصر در روستای جلگه مرکز (مجموعه مسکونی امینی) و روستای جلگه شرق اجرای مراسم آئینی در روزهای جمعه اول شهریور ، چهارشنبه ، پنج شنبه ، جمعه ششم تا هشتم شهریور و چهارشنبه سیزدهم شهریور در ساعت 12 در مجموعه مسکونی موسوی واقع در روستای جلگه غرب و همچنین بازی های بومی بای کودکان و نوجوانان در روزهای شنبه و یکشنبه و دوشنبه ( دوم ، سوم ، چهارم ، نهم و دهم شهریور) در ساعت 11.30 در روستای جلگه شرق در محوطه بازی ها و نمایش های بومی برگزار می شود .
شعبانی افزود: در بخش نمایشگاه ها برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در رشته های سراجی ، سفالگری ، چادرشب بافی ، چهل تکه دوزی ، حصیربافی ، رشتی دوزی و بامبو بافی در محل بازارچه صنایع دستی و پوشاک محلی در روستای جلگه مرکز و نمایشگاه عکس و نیز دستاوردهای گروه های معماری و مردم شناسی در ورودی موزه همه روزه دایر است . همچنین سفره گیلانی به صورت همه روزه در قهوه خانه ها و محل های تعیین شده دایر است .
مسئول امور فرهنگی وارتباطات میراث فرهنگی گیلان گفت : در روزهای شنبه و یکشنبه دوم و سوم شهریور ماه نیز جشنواره بازارچه صنایع دستی در کاروانسرای شاه عباسی واقع در امامزاده هاشم با همکاری شرکت گیله رخت پوشان برگزار می شود.شعبانی خاطرنشان کرد موزه ميراث روستايي گيلان نخستين اکوموزهاي است که در رابطه با معرفي تاريخچه و نوع فرهنگ و زندگي مردم در فضاي باز ايجاد شده؛ در اين موزه معيشت ، کار، مسکن، صنايعدستي و انواع فضاهايي که در يک حوزه خانوادگي وجود دارد بازسازي و به نمايش در آمده است.
وی هدف از برگزاری این جشنواره ها را ایجاد شور و نشاط بین گردشگران ، ماندگاری آنان در استان و نیز پرکردن اوقات فراغت مسافران و نیز همشهریان برای معرفی آداب و روسم فرهنگ گیلان اعلام کرد.
یک کارشناس صنایع دستی در گفتوگو با تسنیم مطرح کرد
کدام هنرمند میتواند هزینه ۵۰ میلیونی غرفههای نمایشگاه صنایع دستی ایتالیا را بپردازد
شهرام امیری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه بیشتر اتحادیههای صنایع دستی کشور تخصص لازم برای حضور در این اتحادیه را ندارند اظهار داشت: به عنوان مثال رئیس یکی از اتحادیهها کشاورز است، همچنین متأسفانه این اتحادیهها به صورت خودسر عمل میکنند و نظارت خاصی هم روی آنها نمیشود به طوری که اقدامات برخی از آنها تعجببرانگیز است.
وی افزود: با وجود خصوصیسازی به دلیل اینکه تاکنون نظارت درستی روی اتحادیهها نبوده است و اگر همین حالت نظارت باقی بماند وضعیت اینگونه میشود که بخش خصوصی پول میگیرد، کارت بیمهمیدهد، پول میگیرد بیمه میکند، اجازه واردات مواد اولیه میدهد و پول میگیرد غرفه نمایشگاه میدهد.
این کارشناس صنایع دستی با بیان اینکه زمان برگزاری نمایشگاه صنایع دستی ایتالیا نزدیک است تصریح کرد: چند روز پیش به من زنگ زدند و گفتند غرفههای 12 متری این نمایشگاه متری 4 میلیون تومان است، سوال من اینجاست کدام هنرمند میتواند این پولِ حدود 50 میلیون تومانی را بپردازد با وجود اینکه تضمینی برای فروش هم نیست.
وی اضافه کرد: ساختمان صنایع دستی از میدان ولیعصر تهران به اصفهان رفت و آن را دوباره برگرداندند، در حالی که هزینه این انتقال بالا بود و از طرفی ساختمان میدان ولیعصر را فروختند، در حالی که نباید این کار را میکردند.
امیری خاطرنشان کرد: وزارت تعاون یکی از ارگان هایی است که متولی اتحادیههای صنایع دستی است و اتاق بازرگنی هم همینطور، در حالی که ارتباط خاصی با آنها پیدا نمیکنند.
انتهای پیام/
مشکلات مختلفی در حوزه بودجهای داشتیم /در خدمت آقای نجفی هستم
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدشریف ملکزاده در مراسم تودیع خود و معارفه محمدعلی نجفی رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی اظهار داشت: امروز روز مهمی برای سازمان میراث فرهنگی است از این جهت که با حضور آقای نجفی برکتهای زیادی برای این سازمان شاهد خواهیم بود.
وی افزود: آقای نجفی به خصوص در حوزه بودجه و برنامهریزی سوابق بالایی دارند و لذا سازمان ما که مشکلات مختلفی را در حوزه بودجه داشته است را میتواند مدیریت کند.
ملکزاده تصریح کرد: این موضوع را به فال نیک میگیریم و حضور وی را به خانه خودش که خانه فرهنگ و تمدن ایرانی تبریک میگوییم سازمان میراث فرهنگی سازمان تخصصی است و درست است که با بحثهای تمدن و تاریخ فرهنگ مرتبط است اما از جمله سازمانهای مهمی است که میتواند در عرصه بینالملل رخنمایی بکنند و البته تنها جایی که میتواند تمدن اصیل ایرانی را به دنیا عرصه کند همین سازمان است.
رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی یادآور شد: نگاه ویژه به کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میتواند سازمان را به دنیا معرفی کند.
وی اضافه کرد: 8 سال پیش به عنوان معاون گردشگری وارد این سازمان شدم با خود گفتم که پاس داشتن از خدمات گذشتگان جزو مهمترین وظایف من است و به لطف خدا صادقانه میگویم که در 8 ماه اخیر اتفاقات خوبی رخ داده است به طوری که آقای طالب رفاهی عملکرد سازمان در 8 ماه اخیر را عملکرد موفقی دانست.
ملک زاده افزود: در این سازمان مدیران شایسته و لایقی بودند و ما تا توانستیم از نیروهای خود سازمان برای پیشرفت و پیشبرد کارهای سازمان استفاده کردیم و البته با اخلاص خاصی که ما داشتیم کارمندان ما را تحمل کردند و توانستیم در طی 8 ماه 54 همایش ملی و بینالمللی برگزار کنیم.
رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی یادآور شد: بسیار خوشحالم آقای نجفی ریاست این سازمان را بر عهده گرفتند و از جان و دل هم در خدمت وی خواهم بود و چون این سازمان یک سازمان تخصصی و حرفهای است به عنوان کارشناس در خدمت هستم و از همه اتحادیهها و بخشهای مختلف سازمان میخواهم که آقای نجفی را کمک کنند.
وی یادآور شد: اهل تعارف نیستم و کاری هم ندارم که چه کسی میخواهد انتقاد کند من پاسخم درباره همه انتقادها حمایت از دکتر نجفی است.برای آقای نجفی دعا میکنم که خدا کمکش کند تا 4 سال رئیس این سازمان باشد.
انتهای پیام /
اهل شتابزدگی نیستم / اساسنامه سازمان میراث فرهنگی را بنده تنظیم کردم
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نجفی در نشست معارفه خود به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی اظهار داشت: از آقای ملکزاده به خاطر فرمایشات نطق آمیز و تلاشهای 8 ماه اخیرش تشکر میکنم. برای گفتن، حرف زیاد دارم ولی احتمالاً 4 سال وقت دارم لذا فعلا میخواهم از کارشناسان بشنوم.
وی افزود: مطالعات جدی خودم را در این حوزه از روز شنبه همین هفته آغاز کردم البته از گذشته و از دور در جریان این سازمان بودم و اساسنامه سازمان میراث فرهنگی که بعدا در مجلس به تصویب رسید را به همراه دکتر حجت که آن زمان از همکاران من در وزارت فرهنگ و ارشاد بود و بنده تصدی این وزارتخانه را داشتم تنظیم و تقدیم مجلس کردیم .
نجفی تصریح کرد: همچنین در سال 83 که صحبت از ادغام سازمان میراث فرهنگی با سازمان گردشگری بود به عنوان مشاور رئیس جمهور وقت آقای خاتمی در جریان ادغام بودم بخصوص که روسای آن سازمانها نظری مغایر با ادغام داشتند. و بنده مجبور شدم تا این مشکل را حل کنم.
وی ادامه داد: در سال 83 که ادغام انجام شد ابتدا قرار بود بنده ریاست این سازمان را برعهده بگیرم بعد متوجه شدیم که فرد دیگری برای تصدی این مسئولیت بهتر است. همچنین در پی ادغام سازمان صنایع دستی در این سازمان خیلی در جریان دلایل ادغام نبودم ولی در جریان و در کارگروه بررسی مسائل سازمان که آقای روحانی تشکیل دادند یکی دو بار شرکت داشتم اما هیچ وقت فکر نمی کردم به گونهای شود که من مسئول سازمان بشوم.
نجفی ادامه داد: ماهیت فعالیتهای این سازمان فرهنگی است که در همه سه حوزه این سازمان مشهود است چرا که در هر 3 حوزه هر کاری که میکنم حاصل تلاش تمدنی هزاران ساله مردم ایران است که باید آن را حفظ، معرفی و تحقیق کنیم و در نتیجه این تلاشها را بشناسیم و بشناسانیم. لذا ارکان این سازمان ارتباط عمیقی با هم دارند.
وی گفت: باید فرهنگ سازمانی سازمان میراث فرهنگی را بشناسیم چرا که در همین 3 روز با برخی صاحب نظران کارشناسی گردشگری صحبت میکردم آنها میگفتند برای سازمان گردشگری میخواهید چکار کنید، وقتی با صاحب نظران میراث فرهنگی صحبت میکردم آنها می گفتند برای سازمان میراث فرهنگی چه برنامهای داری و از طرفی وقتی با کارشناسان صنایع دستی به گفتوگو نشستم آنها هم دغدغه های حوزه خود را مطرح کردند. لذا هنوز فرهنگ سازمانی در این سازمان حاکم نشده است و آن ارکانی که باید همه سازمان را در بر گیرد جا نیافتاده است .
رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی خاطر نشان کرد: ایران از بزرگترین و غنیترین کشورها از نظر میراث فرهنگی بسیار کهن است و آنچه در اختیار ما است برای عرضه بسیار قوی است. صنایع دستی در مرحله اول یک فعالیت فرهنگی و صنعتی است، همچنین گردشگری چرا که اصول گردشگری کاری فرهنگی است و نگاه قرآن هم به گردشگری همین است.
نجفی گفت: باید یک عقبه اجتماعی برای دفاع از فعالیتهای سازمان ایجاد کنیم به طوری که در بخش گردشگری و میراث فرهنگی و کمتر در بخش صنایع دستی، بخش خصوصی حضور جدی دارد اما باید عقبه اجتماعی فراتر از این سازمانهای مردم نهاد ایجاد شود مردم ما فرهنگی هستند و اگر بتوانیم خوب وظایف سازمان را توضیح دهیم خواهیم توانست جهش بزرگی ایجاد کنیم.
نجفی یادآور شد: در فرصتهای دیگر نظرات خودم را به شما عرضه میکنم اما معتقدم ابتدا باید برنامهها را به نقد عمومی و نقد کارشناسان بگذاریم لذا به هیچ عنوان اهل شتابزدگی نیستم بخصوص اینجا که بخش عمیقی است. باید با دقت ، عمق ، صبر و تدبیر فعالیت کنیم لذا از معاونان میخواهم که گزارشهای خود را در 4 - 5 صفحه به بنده برسانند همچنین کارهای ضربتی که باید انجام شود را پیشنهاد دهند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در پایان یک جلد قرآن که به گفته خودش از روز اول کاری دولت از روحانی هدیه گرفته است به ملک زاده تقدیم کرد.
انتهای پیام /
از دعای دیشب ملکزاده برای نجفی تا اولین گله نجفی از سازمان میراث فرهنگی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رئیس سابق، یعنی آقایان، محمدعلی نجفی و محمدشریف ملکزاده امروز در جمع خبرنگاران و با حضور معاونان و برخی کارشناسان سازمان میراث فرهنگی برگزار شد و طی این جلسه، ملکزاده سکان هدایت این سازمان مهم را به نجفی سپرد. این نشست با حاشیههای جالبی همراه بود؛
*محمدشریف ملکزاده تعارفات جالبی تکهپاره آقای رئیس جدید کرد مانند؛ "حضور نجفی موجبات نزول برکات زیادی چه از آسمان و چه از زمین برای این سازمان همراه خواهد داشت، لذا حضور وی را به فال نیک میگیریم". وی در بخشی از سخنانش اینگونه گفت که تا توانستیم طی مدت مدت مدیریت خود از نیروهای خود سازمان استفاده کردم و البته مارمندان و کارشناسان سازان هم اخلاق خاص بنده را تحمل کردند!
*ملکزاده همچنین توپی هم به زمین نجفی فرستاد و گفت که "بسیار خوشحالم که آقای نجفی ریاست این سازمان را برعهده میگیرد و من هم از جان و دل به عنوان کارشناس در خدمت وی هستم".
*البته وی همچنین روی مرغ یک پای خود هم ایستاد و باز هم به دوران پرتش ریاست خود با رسانهها برگشت و اینگونه گفت که " کاری هم نداریم که کسی میخواهد انتقاد کند، پاسخ من در باره همه انتقادات، حمایت از دکتر نجفی است!
*دعای ملکزاده برای نجفی هم در نوع خود جالب توجه بود که گفت " دیشب دعا کردم که امام رضا علیهالسلام آقای نجفی را کمک کند تا ایشان 4 سال رئیس این سازمان باشد!
*نجفی هم از تلاش های ملکزاده تقدیر کرد و البته به برخی از صحبتهای ملکزاده هم که چندبار در صحبتهایش گفته بود که این سازمان یک سازمان تخصصی و حرفهای است به طور غیرمستقیم اینگونه پاسخ داد که "اساسنامه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را بنده در هنگام وزارت خود در وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه دکتر حجت تنظیم کردم که بعدها تقدیم مجلس کردم، لذا دورادور با این سازمان آشنایی دارم، حتی بنده بودم که اختلاف پیشآمده بین روسای سازمان گردشگری و میراث فرهنگی در هنگام ادغام این دو سازمان در سال 83 را حل کردم.
*نجفی همچنین ورود خودش را به عنوان رئیس جدید سازمان اینگونه عنوان کرد که یکی دوبار در کارگروههای سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که آقای روحانی برای بررسی مجموعهها تشکیل داده بود شرکت کردم اما هیچگاه فکر نمیکردم به گونهای شود که رئیس سازمان شوم و البته بیت شعری هم سرود:
تو نیکی میکن و در دجله انداز/که ایزد در بیابانت دهد باز
*البته اولین گله نجفی از وضعیت فعلی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هم انقاد از جانیفتادن فرهنگ سازمان بود که وی آن را ایمچنین عنوان کرد: "در همین 3 روز با برخی صاحب نظران کارشناسی گردشگری صحبت میکردم آنها میگفتند برای سازمان گردشگری میخواهید چکار کنید، وقتی با صاحب نظران میراث فرهنگی صحبت میکردم آنها میگفتند برای سازمان میراث فرهنگی چه برنامهای دارید و از طرفی وقتی با کارشناسان صنایع دستی به گفتوگو نشستم آنها هم دغدغه های حوزه خود را مطرح کردند. لذا هنوز فرهنگ سازمانی در این سازمان حاکم نشده است و آن ارکانی که باید همه سازمان را در بر گیرد جا نیافتاده است".
*معاونان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی که خود را برای ارائه گزارشی مبسوط برای آقای نجفی آماده کرده بودند با این صحبت رئیس جدید روبرو شدند که هر کدام از معاونان 5 تا 6 دقیقه صحبت کنند و بعد یک گزارش 5 تا 6 صفحهای از وضعیت معاونت و اقدامات ضربتی در حوزه خود برای بنده ارسال کنند، البته در نهایت قبل از گزارش معاونان، خبرنگاران طبق معمول بیرون رفتند.
*در پایان قرآن نفیسی که روحانی در اولین جلسه هیئت دولت تقدیم همه اعضای هیئت دولت کرده بود هم توسط رئیس جدید به آقای رئیس سابق هدیه شد.
انتهای پیام/
|
|||||
یک کارشناس صنایع دستی در گفتوگو با تسنیم: | |||||
نمایشگاههای صنایع دستی متولی واحدی ندارند/فنیوحرفهای نباید مدرک صنایع دستی بدهد |
شهرام امیری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر چند متولی صنایع دستی در کشور وجود دارد که برخی به صورت جزیرهای عمل میکنند به طوری که به عنوان مثال در برگزاری نمایشگاهها، شهرداری اقدام به برگزاری این نمایشگاهها در جشن رمضان میکند، سازمان ارتباطات اسلامی برای خارج از کشور این نمایشگاهها را برگزار میکند، وزارت امور خارجه برای برنامههای خود، سازمان صنایع دستی استانها هم همینطور، خانههای محله، کمیته امداد و انجمن حمایت از کودکان سرطانی هم به نوعی دیگر برگزارکننده این نمایشگاهها هستند.
وی افزود: این نبود مدیریت واحد به صنایع دستی ضربه میزند و نشاندهنده این است که سازمان صنایع دستی نمیتواند این موضوع را متولیگری کند و این موضوع مانند بچهای میماند که چند تا کفیل دارد و تازه هیچکدام ازاین کفیلها ما را حمایت نمیکنند و همه استفاده میکنند.
امیری تصریح کرد: میگویند که میخواهند برای جشن رمضان نمایشگاهی برپا کنیم یا اینکه میخواهیم یک پارک را افتتاح کنیم، باید شلوغ شود، هاتفشهر روزی ۵۰ هزار تومان به هنرمندان میدهد شما بیایید کارگاه برگزار کنید پارک را افتتاح کنند و بعد جمع کنید بروید.
وی افزود: حالا اگر یک هنرمند بخواهد وام بگیرد باید چندتا ضامن بیاورد و تازه ۱۴ درصد هم حساب میکنند لذا همه از صنایع دستی استفاده میکنند در حالی که اینها رشتههای تخصصی است.
این کارشناس صنایع دستی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم این است که مدرک صنایع دستی را سازمان فنیو حرفهای هم میدهد در حالی که نباید اینگونه باشد و کار فنی و حرفهای با صنایع دستی متفاوت است.
وی ادامه داد: اتفاقات عجیبی در سازمان صنایع دستی در حال افتادن است به عنوان مثال در بحث کپی رایت سازمان صنایع دستی کاری نکرده است اتحادیهها میخواهند چه کار کنند؟
امیری یادآور شد: طرحی را ایجاد کردم و میخواستم آن را تولید کنم با موبایل از آن عکس انداختند و کپیرایت کرده و به تولید انبوه هم رساندند. از آن طرف سوال کردم این طرح برای من است، گفت ثبت نشده است، بعد گفتم آخر کدام ساختمان است که ثبت میکنند؟ چنین ساختمانی نداریم. حالا اگر خصوصیسازی شود آنها میخواهند مثلاً یک میلیون تومان پول بگیرند ثبت کنند.
انتهای پیام/